Mišel Gerzig
Foto: Screenshot Instagram mishelgerzig

Tibo Kurtoa je po prvi put javno pokazao novu devojku Mišel Gerzig, a to ne bi bilo čudno da u prethodne tri godine nije sam razorio nekoliko veza i brak. I to svoj.

PROČITAJTE JOŠ

Belgijanac se rastao sa Martom Domingez nedugo po dolasku u Madrid.

Sa njom ima dvoje dece (Adrijana i Nikolas), a smatra se da je ona razlog zbog kog je i toliko insistirao da pojača Real.

Naime ona je sa decom živela u prestonici Španije, pa je Kurtoa odlučio da se preseli kod njih jer se Marti nikada nije dopadao život u Londonu.

Ostaće upamćeno i kako je uništio svoj odnos sa Kevinom de Brujneom, do tada najboljim prijateljom, jer je zaveo njegovu devojku Karolin Linjen.

Karolin je priznala da je varala De Brujnea sa Kurtoom, sa kojim je vodila ljubav nakon što je stigla u Madrid. Navodno ju joj pružio najbolju emotivnu utehu, a to je bila posledica saznanja da je i Kevin varao, pa je želela osvetu.

„Moja bivša devojka je često putovala u Madrid, pošto se od ranije poznavala sa Kurtoom došlo je do toga da me prevari. Rekao sam mu u lice da znam da je spavao sa njom i od tada imamo samo profesionalni odnos. Nismo više jedni od najboljih drugova, ali smo ok. Selektor me je pitao da li želim da Kurtoa bude odstranjen iz reprezentacije, ali ja nisam hteo. Iako se desilo što se desilo, on je dobar golman i potreban je Belgiji“, rekao je De Brujne te 2014. godine.

Objavio je fotografiju sa Mišel uz opis „Ljubav mog života“, na šta je ona odgovorila sa „Moja ljubav“.

Prvi put su viđeni zajedno na Ibici nakon Evropskog prvenstva, ali su tek poslednjih dana obelodanili vezu.

Povezivali su ga sa Majkom Rivijerom, ali je te glasine odbacio. Po nekim navodima ima i tajno dete sa Elsom Ajzak, njegovom udatom komšinicom. Po nekim pričama imao je odnose i sa Albom Kariljom, koja je poznato TV lice i bivša supruga Felisijana Lopeza.

 

Bonus video: Mesi u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar