Foto: YouTube/Crvena zvezda

Čuveni srpski glumac "napravio gužvu" na Marakani.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 15 časova dočekuju Čukarički u 22. kolu Superlige, prvi su na tabeli sa 57 bodova, 11 više od drugoplasiranog Partizana.

Ulaznice za meč na stadionu „Rajko Mitić“ se prodaju putem interneta i na blagajnama Marakane u petak od 10 do 18 časova, i na dan utakmice od 10 sati do početka meča.

PROČITAJTE JOŠ

Akciju crveno-belih da tribine budu što punije podržao je i čuveni srpski glumac Miloš Petrović Trojpec.

On se našao u nezavidnoj situaciji da kupuje ulaznice za sebe i još dvojicu drugara, pa se stvorila gungula na blagajni Marakane, na kraju je „morao“ da kupi i šal.

Kako je sve to izgledalo, možete da pogledate u novom klupskom spotu:

Inače, navijači Zvezde će na meču protiv Čukaričkog imati priliku da dobiju besplatnu kartu za 169. večiti derbi (2. mart, 18.00). Uslov je da dođu na utakmicu protiv Čukaričkog i očitaju ulaznicu, da bi karta za derbi bila važeća.

Svako ko do karte za meč sa Čukaričkim dođe onlajn, imaće mogućnost da na odvojenom i obeleženom šalteru Marakane podigne ulaznicu za meč sa Partizanom.

Cene ulaznica za meč sa Čukom su 400 dinara za severnu tribinu, 600 za istok i 800 za zapad. Za tribinu „Siniša Mihajlović“ (centralni deo zapada) karta iznosi 1.200, VIP 1 i VIP 2 koštaju 2.500, a VIP Galerija 4.000.

BONUS VIDEO Bakljada za Sinišu Mihajlovića na utakmici Crvena zvezda – Vojvodina