Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Crvena zvezda osvojila je Kup Srbije, pošto je u finalu bila bolja od Vojvodine rezultatom 2:1 u Loznici na stadionu "Lagator".

Božidar Bandović, trener Vojvodine, izneo je svoje utiske nakon kvalitetnog fudbala i poraza svoje ekipe.

„Mislim da smo napravili uspeh, došli do finala, hteli smo puno, imali smo situacija u prvom poluvrmeneu, dali smo jedan gol, moram priznati da je Zvezda bila opasna. Drugo poluvreme posle 2:0 napadali smo, hteli smo da budemo ofanziviniji, zaslužili smo taj jedan gol i mogu biti zadovoljan igrom oba tima. Imamo sjajnu potporu za budućnost, bićemo bolji i jači sledeće godine. Verujem da ćemo opet doći do nekog novog finala. Čestitam Zvezdi, dali smo sve, do kraja smo se borili, to je vrlina koju smo imali u svim ovim utakmicama. Način na koji igramo to ćemo držati u budućnosti i ja sam zadovoljan načinom na koji smo igrali protiv kvalitentog tima. Čestitam i mojim igračima jer su se borili do zadnjeg minuta“, rekao je Bandović.

PROČITAJTE JOŠ:

Pohvalio je i ambijent u Loznici.

„Sjajan je bio ambijent i biti učesnik na ovom stadionu je lepo. Ja sam rekao, odlična utakmica, nismo došli da se branimo, igrali smo otvoreno, presing je bio visok.“

Reč je dobio i Aleksa Vukanović, strelac utešnog gola za Vojvodinu.

„Čestitam Zvezdi na osvojenom Kupu, nažalost smo izgubili. Iz naših grešaka smo primili te golove, kasno smo vratili nadu. Sad smo videli da možemo doći do finala, rastemo iz dana u dan kao tim“, istakao je Vukanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Gol je postigao protiv bivšeg tima.

„Tako je. Ja sam profesionalac i lepo je postići gol. Ispunila mi se ta želja da dam protiv Zvezde, možda samo mogao i više da pomognem, da dam na početku, asistiram“, zaključio je Vukanović.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar