Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Ivan Stefanović, trener Napretka iz Kruševca smatra da je njegova ekipa protiv Partizana odigrala dobro i da je bar figurativno pobedila.

Meč 34. kola Superlige u Kruševcu je završen 3:3 posle nekoliko preokreta i napete završnice pod Bagdalom.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandar Filipović je pogodio mrežu Kruševljana u sedmom minutu, Andrija Majdevac i Nebojša Bastajić su obrnuli situaciju u 19. i 26. minutu, a Majdevac je u 51. gurnuo Partizan ka ambisu.

Crno-bele je odatle izvukao Aleksa Janković koji je pogodio metu u 80. minutu, da bi u 90. Nikola Stevanović autogolom postavio konačan rezultat 3:3.

„I malopre sam rekao: i da smo izgubili utakmicu, za mene je Napredak danas pobedio utakmicu. Iz kog razloga? Zato što smo igrali bez osmorice, devetorice standardnih igrača, gde su momci ispoštovali svaki zahtev. Lavovski su se borili protiv odličnog Partizana koji je imao više od igre i to smo znali. Drago mi je da smo promovisali dvojicu dobrih igrača koji su ravnopravno igrali s Partizanom. Marinković, Mihajlović, ušao je i mali Milenković, to je naša budućnost“, kaže Stefanović i nastavlja u istom dahu.

„Želim da pohvalim i rad omladinske škole. Uvek sam verovao u njen rad. Namestila se situacija da dođem posle svih zbivanja i da promovišem tu decu. Ponosan sam i na sebe što sam to uradio, ujedno i da klub i Kruševljani vide da mi imamo kvalitet i da ne dolaze raznorazni stručnjaci i da uništavaju našu decu. Mali Mihajlović je 2006. godište i igra protiv Partizana danas i spasava dva gola. Treba da težimo tome, u klubu smo se i odlučili na to. Česttike Nađu i Partizanu, publika je uživala, bilo je šest golova, Partizan je trebalo da pobedi, ali zbog ovoga što sam rekao smo mi pobedili, zbog momaka koji su golobradi ušli u seniorski fudbal“, objasnio je trener Napretka na konferenciji.

Partizan je remijem u Kruševcu došao do 71. boda u prvenstvu i ostao je drugi u ligi, a Napredak je sa 40 bodova ostao osmi.

BONUS VIDEO: Gol Ivanušeca za Fejenord

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar