Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Fudbaleri Fenerbahčea pobedili su Sen Žiloa u meču prvog kola Lige Evrope sa 2:1, dok je Roma odigrala nerešeno sa Atletik Bilbaom 1:1.

Makabi iz Tel Aviva nije uspeo da napravi iznenađenje na gostovanju Bragi, pa je tim Nikole Lazetića poražen sa 2:1.

PROČITAJTE JOŠ:

Dušan Tadić i Filip Kostić nisu uspeli da se upišu u strelce ili asistente, ali Dušan jeste uneo živost u igru svog tima kada je ušao u igru u 65. minutu meča Fenerbahčea na svom terenu.

U tom trenutku je turski tim već vodio sa 1:0 golom Čaglara Sojundžua iz 26. minuta, dok je autogol u 82. minutu postigao Kristijan Bardžes.

Sen Žiloa je pogotkom Rosa Sajksa u trećem minutu nadoknade dao utešni gol, dok je svaka od ekipa ostala bez po jednog igrača jer j je u Rojal Unionu isključen Kevin Mek Alister, a u Feneru Brajt Osaji-Samjuel.

Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Roma, na čijem se golu našao srpski golman Mile Svilar nije uspela da pobedi rivala iz Baskije, iako je od 32. minuta vodila golom Artjoma Dovbika.

Bilbao je izjednačio i postavio konačan rezultat golom Aitora Paredesa u 85. minutu susreta, pa svaki od timova deli po bod.

Lazetićev Makabi je vodio golom Ošera Davide s penala od 30. minuta i bio je na pragu velikog iznenađenja na gostovanju Bragi.

Međutim, onda je domaći tim golovima Brume u 88. minutu izjednačio na 1:1, a onda u petom minutu nadoknade „oteo“ pobedu srpskom stručnjaku, čija su dvojica igrača, Kaničovski i Asante dobili crvene kartone posle drugog primljenog gola.

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Svetozar Marković je sa Viktorijom Plzenj uzeo bod Ajntrahtu iz Frankurta (3:3) sa dva gola završnici susreta, dok je Lion, našeg internacionalca Nemanje Matića glatko pobedio Olimpijakos sa 2:0.

Golove za francuski tim postizali su Rajan Šerki i Said Benrama u 65. i 71. minutu susreta. Matić je igrao do 67. minuta kada ga je zamenio Taner Tesman.

BONUS VIDEO: Gol Bonifejsa za pobedu 4:3

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar