Dragan Džajić Foto: TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Svi čekaju samo da se meč zaboravi.

Reprezentacija Srbije do 21 godine doživela je neviđenu blamažu i najteži poraz u istoriji našeg fudbala. Englezi su ponizili naše mlade fudbalere rezultatom 9:1, a o istorijskom debaklu se i dalje priča.

PROČITAJTE JOŠ

Tim povodom se oglasio i prvi čovek FSS-a Dragan Džajić koji se trenutno nalazi u Budimpešti gde selekciju Srbije očekuje duel protiv Mađarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Iako bi po logici stvari neko trebalo da preuzme odgovrnost za ovaj fijasko, za sada nema ni naznaka o smenama, analaizi, rešavanju problema. Prvi čovek fudbalske Srbije osim teških reči, gotovo da ništa nije rekao, osim što je dva puta ponovio da je u pitanju bruka.

„Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet golova. Ne znam ni šta bih rekao osim – bruka! Kao da smo San Marino“, konstatovao je Dragan Džajić za Sportski žurnal.

Nekolicina igrača iz ovog sastava Srbije je imala priliku da igra i seniorski fudbal na nivou Lige šampiona pa ovaj fijasko još više boli.

„I ne samo to. Pogledajte sastav te ekipe, mnogi su standardni u svojim timovima. I nije opravdanje, niti sme da bude, da su Englezi mnogo jaki. Koliko god da su dobri, ne sme da bude taka razlika. U životu se gubi i pobeđuje, ali ovo je takva bruka da zaista ne znam šta više da kažem“, jasan je Dragan Džajić.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare