Dejan Stanković; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Dejan Stanković je istakao po završetku meča sa Vojvodinom da, uprkos tome što nije zabeležena pobeda, nema šta da zameri svojim izabranicima.

Crveno-beli su protiv novosadske „stare dame“ stvorili veliki broj prilika, dva puta se propisno obrukao El Fardu Ben, jedan zicer je promašio i Milan Pavkov, a trener tima sa Marakane je istakao da je jedino što je nedostajalo njegovoj ekipi – gol:

PROČITAJTE JOŠ...

„Ako izgraš fantastično i dominiraš tokom celog meča, ako je trud izvanredan, nemam šta da kažem. Uvek ima šta da se koriguje, ali ako je ovakav odnos, mogu da budem zadovoljan. Jedan gol bi promenio sve“, rekao je Stanković po završetku meča za televiziju Arena Sport.

Potom je dodao da njegovu ekipu očekuje podjednako zahtevan zadatak u Kazahstanu, gde će u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona Zvezda gostovati Kairatu u utorak:

„Nemam šta da zamerim. Momci su hteli, možda je bilo nekih odluka koje su mogli drugačije da donesu, ali fudbal je živa igra. Sada polako, mali odmor i priprema za sredu, verovatno rival koji će nas sačekati u bloku, isto kao večeras.“

Za kraj, Stanković se osvrnuo i na to što su navijači dobili dozvolu da se vrate na tribine:

„Mnogo mi je drago da smo se vratili pred pun sever i ljude na Marakani“, zaključio je on.

Bonus video: Koreografija navijača Crene zvezde po povratku na tribine stadiona „Rajko Mitić“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar