Dejan Stanković; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je pobedom svog tima nad Radničkim iz Kragujevca u meču 15. kola Superlige.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je slavila sa 3:0 protiv Kragujevčana u nedelju popodne, a golove za beogradski tim su postizali Mirko Ivanić, Milan Pavkov i Aleksandar Katai u 18, drugom minutu nadoknade prvog poluvremena i u 49. minutu.

„Mnogo teška utakmica je bila danas. Sad treba da se odmorimo i što bolje spremimo za taj meč i da još jednom u Evropi budemo ono što jesmo“, rekao je Stanković posle meča sa Radničkim.

Crveno-belima sada predstoji meč sa ekipom Mitjilanda u Ligi Evrope i taj meč se igra u Beogradu u četvrtak uveče.

Stanković se i u tom meču nada podršci kakvu je imao njegov tim sa tribina u Kragujevcu.

„Pričao sam već o tome da navijač Zvezde zna da prepozna momenat kada treba da da jak vetar u leđa. Fenomenalno popodne za Zvezdu, počev od terena gde smo spremili dobru utakmicu i odigrali perfektno. Iza nas je bila loša nedelja i loš dan, ali idemo dalje, ovo je Zvezda. U ovom sklopu gde kažem da svi delimo sve – to se danas i pokazalo, a uz ovakvo navijanje možemo daleko da dostignemo. Ne odustajemo od naših ciljeva“, konstatovao je Stanković.

Podsećamo, Zvezda u prvenstvu zaostaje osam bodova za vodećim Partizanom, ali u Ligi Evrope je sa sedam bodova iz tri meča na prvom mestu grupe F.

BONUS VIDEO: Het-trik Mitrovića, Srbin briljirao u dresu Fulama

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar