Dragan Stojković Piksi Euro 2024 fudbalska utakmica Srbija Engleska Foto:EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Mihailo Ivanović, novi napadač Milvola, zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Srbije, Draganu Stojković Piksiju, za mečeve u Ligi nacija protiv Španije (5. septembar, 20.45) i Danske (8. septembar, 18.00).

Piksi je zamenu pronašao u Partizanu, pošto će Đorđe Jovanović, napadač crno-belih zameniti Ivanovića u postavi „orlova“.

„Posle temeljne analize, detaljnih lekarskih pregleda medicinskog tima naše reprezentacije i u dogovoru sa Milvolom, Mihailo Ivanović zbog povrede stopala i zadnje lože neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za utakmice protiv Španije i Danske.

PROČITAJTE JOŠ

Selektor Stojković odlučio je da poziv uputi napadaču Partizana Đorđu Jovanoviću, koji će se nacionalnim timu priključiti u četvrtak pre podne i u skladu sa UEFA pravilnikom imaće mogućnost nastupa na prva dva meča Srbije u „A” diviziji Lige nacija. Podsetimo, od reprezentativaca sa konačnog spiska za ova dva susreta selektor Dragan Stojković zbog povreda neće moći da računa na Miloša Veljkovića i Nemanju Maksimovića“, saopštio je Fudbalski savez Srbije.

Nakon otkaza Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, zbog povreda neće sada nastupati ni Miloš Veljković, Nemanja Maksimović, ali ni Mihailo Ivanović.

Prve opcije na poziciji napadača biće Luka Jović i Petar Ratkov koji je prethodnog vikenda bio strelac u meču Salcburga.

BONUS VIDEO Mitrović nokautiran, sudija nije ništa svirao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare