Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Veliki izazov za upravu šampiona Srbije.

Crvena zvezda je iznenada dobila ponudu za levog beka Iraklija Azarova u iznosu od tri miliona evra od ukrajinskog Šahtjora. Fudbaler iz Gruzije se nametnuo sjajnim igrama za svoju selekciju na prevenstvu za igrače do 21 godine i skrenuo pažnju brojnih klubova, a Šahtjor je bio najkonkretniji.

PROČITAJTE JOŠ

Slavni ukrajinski klub želi Gruzina u svojim redovima, ali prema našim saznanjima, u Zvezdi za sada ne žele da ga prodaju. Zvezda bi u slučaju da promeni mišljenje ostvarila veliku zaradu, jer ga je prilikom dovođenja platila Dinamu iz Batumija 200.000 evra što je iznos čak 15 puta manji od onoga što nudi ukrajinski gigant.

Prošle sezone u svim takmičenjima Irakli Azarovi je odigrao 29 utakmica i upisao četiri asistencije. Dobio je šansu tokom proleća usled promenljive forme Milana Rodića.

Nije zanemarljiva činjenica da cena Iraklija Azarova ima tendenciju rasta i da bi ona mogla da bude značajno veće u slučaju da Gruzija ode daleko na Prvenstvu Evrope mladih selekcija. A postoje realni izgledi da će tako nešto da se desi.

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare