Foto: Fayez Nureldine / AFP / Profimedia

Sergej Milinković-Savić propustio je reprezentativno okupljanje i mečeve Srbije u Ligi nacija, a umesto toga odlučio je da se odmori sa porodicom.

Navodno, Sergej je selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju prijavio povredu od koje želi da se oporavi, iako je prethodnih dana trenirao sa Al Hilalom.

Kako reprezentativni „prozor“ i dalje traje, fudbaleri u Saudijskoj Arabiji su očigledno dobili nekoliko dana slobodno, što je Sergej iskoristio da provede vreme sa porodicom.

PROČITAJTE JOŠ:

Sergej je zajedno sa suprugom Natalijom, te decom odlučio da jednostavno uživa, a poslao je i poruku na društvenim mrežama.

„Ništa nije bolje od vremena sa porodicom“, napisao je Sergej u opisu slika.

Naravno, bilo je navijača koji su ga u komentarima podsetili da ima povredu, bilo je i onih ironičnih natpisa, ali i onih koji su pisali da je Lacio njegova kuća.

Podsetimo, iz reprezentacije se povukao Dušan Tadić, dok su Aleksandar Mitrović i Sergej prijavili povrede. Sa poslednjeg spiska izostao je i Dušan Vlahović iz privatnih razloga, dok se na njemu nije našao ni Vanja Milinković-Savić, pošto je Predrag Rajković sada prvi golman.

Srbija je u prvom kolu remizirala sa Španijom (0:0), dok će u drugom u nedelju u Kopenhagenu igrati sa Danskom.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Sergej Milinkovic Savic (@sergej___21)

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare