Foto:EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL/EPA-EFE/IAN LANGSDON

Real Madrid sprema veliku akciju za predstojeći letnji prelazni rok kako bi u svoje redove doveli dve mega zvezde Kilijana Mbapea i Erilnga Holana.

PROČITAJTE JOŠ

Ovu informaciju je objavio „Mundo Deportivo“ katalonski list blizak Barseloni.

Madriđani će morati da izdvoje ogromne sume novca sobzirom da Mbape ima još godinu dana, a Holan još tri godine ugovora. Borusija za Norvežanina traži čak 180 miliona evra.

Da bi to izveli u Madridu će morati da prodaju nekoliko igrača, a špekuliše sa da bi na transfer listu mogla da budu stavljena čak šestorica, među kojima su i neke legende kluba.

Real želi da se reši Bejla koji ima platu od 15 miliona evra, dok je Varan sam zatražio transfer i odbija da produži ugovor. Sa druge strane ,sve je izvesniji odlazak Iska koji igra sve manje i gotovo da nema nikakav doprinos ekipi.

Na listi su i dve legende kluba. Pregovori sa Serhiom Ramosom su zapeli, i sve su dalje od dogovora, dok je plata Marsela postala preveliki teret, s obzirom na to da Real ima u planu mlađe opcije.

Ono što je sve izvesnije je da je Azar sve bliži odlasku i da su u klubu nezadovoljni što nije oopravdao ni delić astronomske cifre koju za njega platili.

Po svemu sudeći, čeka nas uzbudljiv prelazni rok.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar