Nemanja Radonjić/Foto: EPA-EFE/Neil Hall

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić bio je prethodnih dana i sedmica jedan od onih koji bi uz svoje ime mogli da prilepe epitet povratnika.

Pisalo se da je blizu dolaska u Crvenu zvezdu, drugi put za šest godina i činilo se da je taj posao već praktično gotov.

Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde, rekao je pred početak priprema prvog tima srpskog šampiona da to ipak nije tako lako i da stvari ne idu toliko glatko.

PROČITAJTE JOŠ...

Radonjić je igrao za Zvezdu u sezoni 2017/2018 pre nego što je za 12 miliona evra otišao u Olimpik iz Marseja.

Od tada je promenio više klubova, nije se nametao u Marseju, Benfiki, Herti, Torinu, između ostalih, a pitanje je šta će biti sa njegovim statusom u Majorki.

Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde kaže da je Radonjić poželjan igrač, trener Vladan Milojević nije bio raspoložen da priča o igračima koji nisu zvanično došli, a Terzić navodi da je Radonjić interesantan klubu iz Ljutice Bogdana.

„Znate to da je stav Crvene zvezde da ne pričamo o igračima sa kojima nismo potpisali ugovore, Nemanja jeste interesantan igrač Crvenoj zvezdi, mi na tok poziciji već imamo Pitera Olanjinku. Rekao sam i ranije u nekim nastupima da Nemanja Radonjić ima i dalje i uvek otvorena vrata u Zvezdi. Videćemo, još uvek se pita Majorka. Da li će ostati u Majorki ili neće, oni imaju opciju još par dana, rešavali su pitanje trenera. Njemu jeste prioritet da ostane tamo u Španiji. Videćemo u narednim danima“, rekao je Terzić o dolasku povremenog reprezentativca Srbije.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare