Foto: Dimitris Lampropoulos / AFP / Profimedia

Novi detalji.

Grčki mediji javljaju da je jedan navijač grčkog AEK-a uhapšen i da se vodi istraga zbog njegove umešanosti u ubistvo Mihalisa Kacurisa (29) u avgustu.

PROČITAJTE JOŠ

„Zougla.gr“ prenosi da je informacija o hapšenju došla od osobe visoko u Ministarstvu javnog reda. Oni saopštavaju da je identifikovan DNK vlasnika noža pronađenog na mestu Kacurisovog ubistva. Reč je o DNK osobe koja je policiji poznata iz ranijih slučajeva i ima dovoljno dokaza da mu se odredi pritvor.

Prema poslednjim informacijama „Zougla.gr“, prema nalogu za hapšenje, reč je o A.D., koji je takođe optužen za navijačke incidente u gradu Volosu, a radi se o dva različita slučaja u kojima je umešana ista osoba. Navodno se vidi na snimcima iz noći kada je Kacuris ubijen, kako trči pored njega, a policijski izvori ističu da je bio naoružan nožem. Taj nož je pronađen sa tragovima krvi za koje se kasnije ispostavilo da pripada ubijenom Kacurisu. Ispostavilo se da nož sadrži i neidentifikovan uzorak, a ispituje se da li odgovara DNK materijalu uhapšenog, prenosi Prototema.

Podsetimo, nakon što je 7. avgusta u neredima uoči utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona ubijen 29-godišnji navijač AEK-a Mihalis Kacuris, 102 navijača zagrebačkog Dinama uhapšena su u Grčkoj i nalaze se u zatvoru i čekaju okončanje istrage. .

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar