Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Poruka najvatrenijih pristalica tima sa Marakane.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su sjajan meč protiv Radničkog iz Niša u osmini finala Kupa Srbije, ali je furioznom poluvremenu i čak pet golova u periodu do 12. do 35. minuta u prvom, te debiju supertalentovanog Andrije Maksimovića u drugom poluvremenu prisustvovalo ne više od nekoliko hiljada navijača.

PROČITAJTE JOŠ...

Tim povodom najvatreniji navijači Zvezde imali su poruku za sve pristalice tima sa Marakane:

„Iskoristili smo bonus „sramotna poseta“ za kup i sada više nemamo prava na to. U subotu Marakana mora da pokaže reakciju, pogotovu sever, na ovu sramotnu posetu protiv Radničkog iz Niša. Subota je, moralo bi da se sada pokaže pravi navijački mentalitet na našoj tribini. Da probamo da napunimo bar tri sektora na severu i tako dokažemo da sledeće nedelje ne dolaze ljudi na stadion da gledaju Mančester siti, već da dolaze da gledaju Zvezdu. Sve ostalo bi bila bruka i sramota.

Takođe, pozivamo sve navijače da ponesu šalove u subotu. Stiglo je hladno vreme, a i da napravimo dobru uvertiru pred utakmicu sa Mančester sitijem, gde pozivamo ceo stadion da ponese šalove, da napravimo spektakl za pamćenje“, navedeno je u poruci navijača Zvezde, uz poziv na severnu tribinu stadiona Crvene zvezde u subotu 9. decembra od 16 časova, kada je na programu utakmica protiv lučanske Mladosti.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare