EPA-EFE/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

FK Partizan i FK Vojvodina privukli su pažnju poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji, pa su doveli po jednog novog fudbalera.

Dosadašnji krilni fudbaler Olimpika iz Liona, Pape Furer (18), novo je pojačanje Partizana, saopštili su zvanično crno-beli.

Mladi fudbaler najviše je igrao za B ekipu Liona, u osnovi je krilni napadač, a može da pokriva i poziciju u centralnom, ofanzivnom delu napada.

Pape je zadužio crno-beli dres sa brojem 27.

„Kao igrač unosim mnogo energije u igri i na terenu. Moj stil je takav da sam predan jakom radu, brz sam i za saigrače umem da kreiram šanse na terenu. Volim da učestvujem i u napadu i u odbrani, dajući najbolje za svoj tim. Želim da poručim saigračima da ću biti apsolutno predan klubu i da ću se boriti za svaki uspeh Partizana“, rekao je Pape za sajt kluba iz Humske.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije moglo bez priče o „večitom derbiju“, koji je uskoro na programu.

„Čast mi je da budem deo istorije kluba kakav je Partizan. Naravno da sam čuo za ‘večiti derbi’, kao jedan od najvećih fudbalskih rivaliteta u Evropi. Ta strast i navijanje koje navijači pokazuju na derbiju su neverovatni i jedva čekam da tako nešto doživim i budem deo toga.“

Imao je poruku za navijače.

„Moja želja je da vas učinim ponosnim svaki put kada zakoračim na teren. Spreman sam da dam svaki atom snage za klub i vredno radim da bismo zajedno napravili velike uspehe. Zahvalan sam što ste me prihvatili i ne mogu da dočekam da osetim vašu podršku i snagu na stadionu. Zajedno možemo da napravimo najveće uspehe“, zaključio je Furer.

PROČITAJTE JOŠ:

Dosadašnji član grčkog Olimpijakosa Lazar Ranđelović novi je fudbaler Vojvodine, saopštio je klub iz Novog Sada.

Ranđelović igra na poziciji desnog krila, a sa Vojvodinom je potpisao ugovor do 2027. godine.

On je rođen 5. avgusta 1997. godine u Leskovcu, a na veliku scenu stupio je u niškom Radničkom, u koji je stigao u zimu 2017. iz Radana iz Lebana. Potom je nastupao za Olimpijakos, Leganes, Ural i Rubin iz Kazanja.

Odigrao je i jednu utakmicu za A reprezentaciju Srbije.

Ranđelović je poslednje pojačanje Vojvodine ovog leta, a do sada su u Novi Sad došli – Kolins Sičendže, Lukas Baros, Mihai Butean, Lazar Nikolić, Marko Mladenović, Marko Poletanović, Slobodan Medojević, Marko Veličković, Jusuf Bamidele i Depu, dok je od Granade otkupljen i Njegoš Petrović posle šestomesečne pozajmice, a za kraj prelaznog roka sa pozajmice iz Mladosti GAT vratio se i Dragan Kokanović.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar