Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je u ponedeljak popodne Dalsija Gomeša, pojačanje za novu sezonu, a novinare je zanimalo još jedno o kom se priča.

Mitar Mrkela, sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana odgovorio je na pitanje o dolasku Nemanje Radonjića.

PROČITAJTE JOŠ:

Radonjić je sa mnogo uspeha nastupao za Zvezdu u sezoni 2017/2018 posle čega je za 12 miliona evra prodat Olimpiku iz Marseja.

Već neko vreme je kao fudbalski nomad u Evropi, nije mogao da se nametne u Marseju, Benfiki, Herti, Torinu i Majorki, pa se u poslednjim nedeljama priča o povratku u Beograd.

„Ja sam u više navrata isticao da je Radonjić odličan igrač, koga jako dobro znamo. Sa njime smo stalno u nekoj vrsti kontakta. Lično bih voleo da Radonjić dođe u Crvenu zvezdu, da se vrati, ali neke stvari ne zavise samo od nas. Iskreno se nadam da će se cela situacija oko Radonjića razviti u tom pravcu da on ponovo obuče crveno-beli dres i mislim da je to želja i velike armije naših navijača“, rekao je Mrkela na predstavljanju Dalsija.

Dalsio je igrač koji se snalazi na poziciji osmice, dok bi Radonjić dejstvovao po krilu, gde je pravio probleme mnogim protivnicima dok je bio u Zvezdi.

BONUS VIDEO: Viktor Bonifejs (Bajer Leverkuzen) – Top10 golova u sezoni 2023/24

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare