Vladan Milojević
Foto: Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević pohvalio je protivnika pred meč drugog kola Superlige protiv Mladosti iz Lučana.

Zvezda je u prvom kolu pobedila Jedinstvo iz Uba na svom stadionu, gde u subotu od 20 sati čeka Mladost.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mladost je iskusna ekipa, koja igra već dosta dugo zajedno. Prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. Igrali su utakmice među prvih osam ekipa i pokazali su svoj kvalitet. Mladost iz Lučana je tim koji dosta dobro ‘drži’ prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, baš iz tog razloga što su iskusna ekipa. Mogu brzo da nam naprave problem“, rekao je Milojević pred meč, a preneo klupski sajt Zvezde.

Njegov cilj je da crveno-beli izgledaju što bolje, pa ne razmišlja o tome da li će golman Marko Ilić opet završiti meč netaknute mreže.

Milojević je zadovoljan i što je na premijeri ove sezone bilo dosta navijača na tribinama, nada se da će ih biti još, a kada je reč o sastavu, tu je ostao „zakopčan“.

„Posle današnjeg treninga ćemo videti za koji sastav ćemo se opredeliti“, kaže trener Zvezde.

I mada nije hteo da otkriva karte ko bi mogao da igra i u kakvoj ulozi, jeste otrkio ko neće biti dostupan.

„Adem Avdić je povređen, kao i Mirko Ivanić. Kada je Ivanić u pitanju, nalazi se u završnoj fazi pripreme za povratak na teren. Nadam se da će od sledeće nedelje biti u takmičarskom ritmu. Lučić i Avdić se oporavljaju, kao i Degenek. Oporavak ide u dobrom pravcu. Treba nam vreme i ne žurimo nigde. Pohvalno je da su vredni i daju sve od sebe“, ispričao je Milojević i usput poželeo i sreću srpskim klubovima u revanšima i kvalifikacijama za evropska takmičenja.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević pred Crvena zvezda – Mladost Lučani

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar