Ostoja Mijailović Kopaonik biznis forum Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Partizan je doživeo potpuni fijasko u kvalifikacijama za evrokupove ove sezone.

Crno-beli su nakon eliminacije od Dinamo Kijeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Lugana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ispali i od Genta u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Katastrofalno stanje u Partizanu izazvalo je i reakciju predsednika košarkaškog kluba Ostoje Mijailovića koji je ujedno i predsednik Sportkog društva Partizan.

PROČITAJTE JOŠ

„Tužno je sedeti i gledati ovakvo stanje u fudbalskom klubu Partizan. Iako nikada niste imali stida kada se pogledate u ogledalo, posle svega, pokažite bar malo ljudskosti i dostojanstva, treba vam živeti i posle Partizana“, započeo je oglašavanje na drušvenoj mreži „X“.

On se tu nije zaustavio.

„Moj ulazak u JSD Partizan je bio iz dva motiva, da pomognemo svim klubovima koji su deo društva i da dovedemo normalnu upravu u FK Partizan koja neće raditi u sopstvenom interesu i interesu onih koji nisu prijatelji Partizana. Nezadovoljstvo navijača Partizana je veliko i opravdano. Ako upravu koju gledamo godinama kako ponižava najveći sportski brend ne može da smeni JSD, a trebalo bi da može, i ako ne mogu da je smene Partizanovci, postavlja se pitanje „ko može“. Košarkaški klub Partizan će naredne sezone dati sve od sebe da usreći našu armiju navijača. Borili smo se i uvek ćemo se boriti za naš Partizan!“, napisao je Ostoja Mijailović na svom profilu na društvenoj mreži „X“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare