Mihajlo Petković oprostio Partizanu 400.000 evra
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Poslovanje čelnika FK Partizan iz dana u dan poprima nove obrise skandala, a čini se da crnilu nema kraja. Ona bela boja sa dresova se ne može naći nigde u klubu ili oko njega poslednjih godina.

Koliko je užasan rad uprave najbolje pokazuju slučajevi mladih fudbalera.

Mihajlo Petković je odlučio ovog leta da raskine ugovor sa Partizanom na sopstvenu štetu kako bi dobio priliku da igra što se sada i dešava u dresu Napretka.

PROČITAJTE JOŠ

Istovremeno Partizan ima dovoljno problema sa igračima koji se po godinama vode kao bonusi.

Da bi mladi Petković dobio papire potrebne za prelazak oprostio je Partizanu 400.000 evra.

„Naplatio bih dug na sudu, ali bih verovatno sada trčao krugove na stadionu u Humskoj i stagnirao, a želeo sam da igram. Biće vremena za zaradu“, rekao je Petković za „Sportski žurnal“.

Mihajlo Petković oprostio Partizanu 400.000 evra
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Bio je standardni prvotimac kod Ilije Stolice, a onda je Gordana Petrića bio zaboravljen sa samo dve utakmice. Posle toga više nije ni igrao.

Kod Gorana Stevanovića se u Kruševcu preporodio, pa je već postigao gol i asistenciju.

„Imao sam ponudu da idem u Katar, vrlo unosnu. Dobio sam poziv i Atalante, da za početak igram u mladom timu, potom da se priključim prvoj ekipi. Doneo sam, ipak, najbolju odluku za sebe, nadam se i Napredak, i fokusiran sam na aktulnu sezonu. Videćemo za kasnije. Oduvek mi je bila želja da zaigram u Španiji, ali ima vremena, tek mi je 20 godina“, ističe Petković.

Kakve prilike propušta Partizan? Najbolji primer je Milan Aleksić koji je posle jedne sezone u Radničkom iz Kragujevca prodat Sanderlendu za 3,5 miliona evra.

BONUS VIDEO Aleksandar Jovanović posle 174. večitog derbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar