Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Očekuje nas paklen letnji prelazni rok

Fudbalski klub Mančester junajted spreman je da tokom leta potpuno renovira tim pred sledeću sezonu u kojoj će pojuriti nekoliko trofeja.

Junajted je spreman da ponudi 55 miliona funti za veznog igrača i engleskog reprezentativca Čelsija Mejsona Maunta, prenose britanski mediji.

PROČITAJTE JOŠ:

Maunt ima ugovor sa londonskim klubom do kraja sledeće sezone. On je ponikao u Čelsiju, a dve sezone je proveo na pozajmicama u Derbiju i Viteseu. Za prvi tim Čelsija odigrao 195 utakmica i postigao je 33 gola. Interesovanje za engleskog reprezentativca pokazali su brojni klubovi iz Premijer lige, uključujući i Liverpul i Arsenal.

Pored Maunta, spominje se da će Junajted krenuti i po Nejmara. Te informacije preneli su mediji u Francuskoj, a trener Erik ten Hag je bio poprilično misteriozan po tom pitanju.

„Kad budemo imali vesti, reći ćemo vam“, rekao je Ten Hag na jednoj konferenciji na pitanje o Nejmaru.

Takođe, već dugo se priča da će „crveni đavoli“ u svojim redovima hteti i nekog efikasnog napadača, pošto se Vut Veghorst nije najbolje pokazao, a i Entoni Marsijal je na izlaznim vratima kluba.

Igrači Junajteda koji će na leto postati slobodni su Fil Džouns, Aksel Tuanzebe, Itan Galbrajt, Ondrej Mastni i Šarli Velens. Među fudbalerima od kojih Junajted može da zaradi nalaze se Din Henderson, Erik Bejli, Hari Megvajer, Aleks Teleš, Brendon Vilijams, Skot Mektomini, Entoni Elanga i Marsijal. Šuška se čak i o transferima Davida de Hee i Donija van de Beka, dok je veliko pitanje i da li će Marsel Sabicer ostati, pošto je on stigao na pozajmicu iz Bajerna do kraja sezone.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape čestitao rođendan sinu Ljubomira Fejse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar