Foto:EPA-EFE/Abedin Taherkenareh

Portugalac ponovo u centru pažnje.

Kristijano Ronaldo je odlukom da ode u Saudijsku Arabiju i za basnoslovnu svotu novca pređe u Al Nasr izazvao zemljotres u svetu fudbala, pa se njegovi potezi pomno posmatraju.

PROČITAJTE JOŠ

Tako se u centru pažnje pronašlo i jedna njegova proslava gola zbog koje su krenule rasprave na internetu.

Nakon što je na sjajan način zatresao mrežu Al Šababa, Ronaldo je, okružen saigračima, pao na kolena, odnosno klanjao se baš kao što to čine muslimani kada se mole, odnosno klanjaju jednu od pet dnevnih namaza.

Veoma su česte scene u svetu fudbala kada muslimanski fudbaleri tako proslavljaju nakon postignutog gola u znak zahvalnosti svom bogu, najpoznatiji primer je svakako Muhamed Salah.

Ovaj potez Portugalca izazvao je i brojne rekacije pa su mnogi muslimani ocenili da im je drago kako njihova religija pozitivno utiče na Ronalda.

Bilo je i onih koji su pokazivali da se i Leo Mesi na taj način raduje i da klanjanje nije isključivo karakteristika Muslimana.

Ipak, mnogima je to bilo animljivoi zbog činjenice da Ronaldo sada živi u Saudijskoj Arabiji zemlji koja se smatra jednom od centara islama.

Inače, nedavno je Ronaldova partnerka Džordžina bila na udaru žestokih kritika sudijske javnosti zbog objavljenih fotografija u polunag izdanju koje su snimljene na bazenu u vili u kojoj ovaj par boravi sa ostatkom porodice.

BONUS VIDEO  Fudbaler pao u nesvest, Ronaldova reakcija će vas iznenaditi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar