Lionel Mesi plakao
Foto: Screenshot Twitter Bo

Lionel Mesi morao je da napusti finale Kopa Amerike između Argentine i Kolumbije (1:0) u 66. minutu zbog povrede zgloba, a kamera je kasnije pokazala koliko je to zapravo bilo neugodno.

U prvi mah su se mnogi uhvatili za glavu pod iznenadnim shvatanjem da bi jedna teška povreda mogla da okonča karijeru legendarnog „gaučosa“.

Mesi se uhvatio za glavu i plakao je kao kiša. Nije mogao da veruje da je ovako sprečen da pomogne Argentini u ključnom meču. Ipak, Argentinci su golom Lautara Martineza u 112. minutu uspeli da osvoje trofej i tako sada Mesi ima četiri međunarodna trofeja. Do 2020. godine u vitrini nije imao nijedan.

PROČITAJTE JOŠ

Dugo se čekalo da lekari odrade procene stanja, upravo zbog toga što je zglob bio neprirodno natečen.

Ogroman se otok pojavio oko desnog skočnog zgloba i bilo je neophodno potpuno spustiti otok pre daljih testiranja. Lekari su to uspeli da urade, a onda je saopšteno da će najmanje šest sedmica biti van terena.

On će propustiti četiri susreta MLS lige, ali i dva meča u Liga kupu. Postoji mnogo sumnji da li će biti spreman da 5. i 10. avgusta zaigra u reprezentativnom prozoru za Argentinu.

Mesi će propustiti i MLS Ol-star utakmicu koja je na programu 24. jula što je najveći udarac za samu ligu.

BONUS VIDEO Pogibeljan start na Mesiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar