Foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Mesi, Mesi, Mesi... Orilo se ovo stadionom nakon što je u 94. minutu spakovao prelep pogodak.

Lionel Mesi je na debiju u Interu iz Majamija pokazao magiju i došao do debija iz snova.

PROČITAJTE JOŠ

Postigao je gol u 94. minutu i odmah kupio srce svih navijača koji nisu verovali da je došao da igra pravi fudbal u MLS ligi. Postigao je prvenac u dresu Majamija u pobedi protiv Kruz Azula na meču koji je bio rasprodat u Liga Kupu Severne i Centralne Amerike. Inter je takmičenje u grupi 10 počeo trijumfom i osvajanjem tri boda.

Ovakvu magiju vredi pogledati i iz drugog ugla, ovako su je ispratili navijači na tribinama.

Mesi je još jednom pokazao zbog čega je majstor slobodnih udaraca, namestio je loptu, a ona je mogla da završi samo na jednom mestu. Morala je da se zakoprca u mreži dok su ga sa tribine gledali Lebron Džejms i Serena Vilijams što govori koliko se sa nestrpljenjem čekao dolazak Argentinca.

„Video sam gol, znao sam da moram da pogodim. Bila je to poslednja akcija na utakmici i želeo sam da pogodim kako ne bismo šutirali penale. Bilo je vrlo bitno za nas da pobedimo, jer će nam to doneti samopouzdanje tokom daljeg toka turnira“, rekao je Argentinac nakon susreta. Debitovao je i Serhio Buskets koji je godinama igrao sa Mesijem u Barseloni, a sada je došao da dele svlačionicu u Interu.

Dejvid Bekam, vlasnik Intera, bio je prezadovoljan onim što je video, a nakon meča je pokazao da i dalje razmišlja i kao fudbaler, ali i kako biznismen.

„Čim sam video da je to slobodan udarac, pomislio sam da je ovo način na koji je trebalo da se završi me. To je takav trenutak za ovu zemlju, takav trenutak za ligu. Svi ovi ljudi koji su došli ovde da vide Lea kako će samo da kroči na teren, a kamoli da radi ono što je uradio… To je ostvarenje sna za sve na ovom stadionu, da to vide“, poručio je Bekam.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar