Foto: FK Partizan

Dosadašnji krilni fudbaler Olimpika iz Liona, Pape Furer (18), novo je pojačanje Partizana, a sada je francuski klub otkrio detalje transfera.

Furer je najviše igrao za B ekipu Liona, u osnovi je krilni napadač, a može da pokriva i poziciju u centralnom, ofanzivnom delu napada.

Pape je zadužio crno-beli dres sa brojem 27, a Lion ga je pustio bez obeštećenja, ali sa klauzulom od zarade 25 odsto od naredne prodaje.

PROČITAJTE JOŠ

„Kao igrač unosim mnogo energije u igri i na terenu. Moj stil je takav da sam predan jakom radu, brz sam i za saigrače umem da kreiram šanse na terenu.

Volim da učestvujem i u napadu i u odbrani, dajući najbolje za svoj tim. Želim da poručim saigračima da ću biti apsolutno predan klubu i da ću se boriti za svaki uspeh Partizana“, rekao je Pape za sajt kluba iz Humske.

Nije moglo bez priče o „večitom derbiju“, koji je uskoro na programu.

„Čast mi je da budem deo istorije kluba kakav je Partizan. Naravno da sam čuo za ‘večiti derbi’, kao jedan od najvećih fudbalskih rivaliteta u Evropi. Ta strast i navijanje koje navijači pokazuju na derbiju su neverovatni i jedva čekam da tako nešto doživim i budem deo toga.“

BONUS VIDEO Gol Benfike za 1:1 protiv Snta Klare

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar