Kosta Nedeljković; Foto: Starsport

Mladi srpski fudbaler Kosta Nedeljković ovog vikenda završava formalnosti sa klubom iz Birmingema gde će se priključiti ekipi Aston Vile.

Doskorašnji desni bek Crvene zvezde je u januarskom prelaznom roku dogovorio prelazak u Englesku i Vila ga plaća Zvezdi devet miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Kosta će ostati do kraja sezone i od juna nadalje će nastaviti svoju karijeru u Birmingemu.

Momak koji je jesenas došao u prvi plan u Ligi šampiona i domaćem prvenstvu iskoristio je svoju šansu na najbolji način, pa fudbalski insajder Fabricio Romano kaže da ovog vikenda odlazi u Englesku.

„Vila smatra Nedeljkovića jednim od najtalentovanijih desnih bekova u Evropi i odlučila je da završi ovaj posao prošle nedelje“, napisao je Romano.

Kosta je u Zvezdi odigrao 26 utakmica u dosadašnjem delu sezone i asistirao je tri puta. Zvezda je trenutno na pripremama na Pafosu i Nedeljković je bio jedan od putnika koje je Vladan Milojević poveo na pripreme.

Klub iz Ljutice Bogdana je već pripremio i zamenu za Nedeljkovića na poziciji beka, pošto je potpisao ugovor sa mladim Ognjenom MImovićem. Aston Vila još uvek nije zvanično objavila saradnju sa Nedeljkovićem ali ne bi čudilo da to uradi narednih dana.

BONUS VIDEO: Mičel Vajzer – gol protiv Bajerna

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar