Grafika: Slađana Đermanović/Nova.rs

Bliži se trenutak odluke, trenutak istine, ispit godine za fudbalere Srbije - da li u nedelju od 20.45 (TV Nova S) mogu da pobede Portugal i plasiraju se na Mundijal, ili ih čeka nikad teži baraž.

PROČITAJTE JOŠ

Navijajte za „orlove“ u Lisabonu, a Nova.rs vas poziva da budete kreativni i originalni, jer svojim komentarima možete da osvojite vredne nagrade.

U nedelju od 20.45 na našem sajtu čekaće vas i blog uživo u kojem ćete moći da vidite vaše najzanimljivije komentare u vezi sa mečom godine i da na kraju dođete do jednog od tri najnovija mobilna telefona, koje ćemo deliti u saradnji sa brendom Xiaomi.

Fudbaleri Srbije su spremni, pucaju od samopouzdanja, a vi? Imate još vremena da se naoružate kreativnošću i da zajedno sa nama pratite odlučujuću utakmicu za plasman na Svetsko prvenstvo.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Meč Portugal – Srbija mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (Promo)

Svi „orlovi“ veruju u uspeh u Lisabonu! Sergej Milinković-Savić zna kako protiv Kristijana Ronalda, Filip Kostić je uveren u trijumf, a Dušan Vlahović ističe kako će pronaći put do Mundijala u Kataru.

Zato budite uz naše momke u nedelju uveče, budite inspirativni i komentarišite meč godine na Nova.rs, a glavna nagrada ide najkreativnijem učesniku koji svoje komentare bude slao na mejl adresu koju će pronaći na portalu nova.rs tik pred početak utakmice, dok će druge dve nagrade osvojiti najbolji komentari koji se budu našli ispod jasno obeleženog posta na našoj Facebook i Instagram stranici.

Kako biste među prvima saznali kada je konkurs otvoren, lajkujte našu Facebook stranicu i zapratite naš Instagram profil i među prvima se uključite u naš kreativni konkurs. Sve detalje i pravila možete pogledati u detaljnom pravilniku, srećno!

Foto: Promo, Xiaomi

NAGRADE

I NAGRADA: mobilni telefon Xiaomi 11T

II NAGRADA: mobilni telefon Xiaomi 11 Lite 5G NE

III NAGRADA: mobilni telefon Xiaomi 11 Lite 5G NE

BONUS VIDEO Budi komentator meča godine Portugal – Srbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare