Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dušan Vlahović, reprezentativac Srbije u fudbalu, istakao je da će "orlovi" u Portugalu ići na pobedu, kao i da je cilj direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, a otkrio je i ko je "idejni tvorac" proslave gola protiv Katara.

Vlahović je protiv Katara u prijateljskoj utakmici postigao gol za 3:0, čime je nastavio sjajan niz iz Serije A, što je istakao kao izuzetno značajno:

„Svaki gol znači napadačima, bitno je da se nastavi kontinuitet i da se ne odustaje. Sad nas očekuje ono najvažnije, što čekamo od marta. Idemo tamo da pobedimo i odemo u Katar“, rekao je on.

PROČITAJTE JOŠ...

Na pitanje kako se oseća kad mu brojni navijači traže dres, rekao je:

„Uvek je zadovoljstvo kad neko želi da ima tvoj dres. I ja sam donedavno bio sa te, druge strane, zbog toga se i trudim da uvek izađem u susret.“

Posebno interesantna bila je proslava gola, kada je imitirao pokret po kom je Kabi Lejm postao popularan širom sveta:

„Da, do ideje za proslavu je došlo zahvaljujući Nemanji Radonjiću, naravno. On mi je predložio to, ja prihvatio i tako smo i uradili. Pratim ga, inače, i imao sam priliku da ga upoznam, razmenili smo par poruka“, otkrio je napadač Fjorentine.

Što se tiče meča između Portugala i Irske, Vlahović je istakao da je meč gledao sa saigračima:

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Meč Portugal – Srbija mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (Promo)

„Gledali smo utakmicu, nama je svejedno ko će da igra, mislim da tu nema nikakvih problema niti dileme. Mi znamo koji nam je cilj, da pobedimo i odemo u Katar, a ko će igrati za njih i za nas nam je totalno nebitno.“

Za kraj, osvrnuo se i na to što će utakmica biti odigrana u Portugalu:

„Na kraju svega, nama podrška naše publike znači, i bilo bi nam draže da se igra ovde. Tako nam je zapalo, imamo jednu opciju, i moramo da idemo tamo sa mišlju da ćemo da dobijemo. Sigurno da će i tamo biti ljudi, mislikm da smo vratili taj neki duh, da su ljudi počeli da se interesuju i prate reprezentaciju“, rekao je Vlahović.

Bonus video: Poništen gol Irske protiv Portugala

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar