U nedelju 14. novembra (20.45), naši reprezentativci će braniti boje Srbije u duelu sa Portugalom, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ

Nova.rs vas poziva da budete kreativni, duhoviti i originalni i svojim komentarima uveličate ovaj sportski događaj i osvojite nagrade.

U saradnji sa brendom Xiaomi smo spremili tri najnovija mobilna telefona, jedan Xiaomi 11T i dva Xiaomi 11 Lite 5G NE, za naše najkreativnije komentatore.

Glavna nagrada ide najkreativnijem učesniku koji svoje komentare bude slao na mejl adresu koju će pronaći na portalu nova.rs tik pred početak utakmice, dok će druge dve nagrade osvojiti najbolji komentari koji se budu našli ispod jasno obeleženog posta na našoj Facebook i Instagram stranici.

Kako biste saznali koji su kriterijumi učešća u kreativnom konkursu pročitajte naš pravilnik. Kako biste među prvima saznali kada je konkurs otvoren, lajkujte našu Facebook stranicu i zapratite naš Instagram profil i među prvima se uključite u naš kreativni konkurs!

NAGRADE

I NAGRADA: mobilni telefon Xiaomi 11T
II NAGRADA: mobilni telefon Xiaomi 11 Lite 5G NE
III NAGRADA: mobilni telefon Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi
Foto: Promo

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Meč Portugal – Srbija mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (Promo)

BONUS VIDEO Ronaldo poklanja dres uplakanoj devojčici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare