Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Italijanski "Tutosport" piše da je Zenit ponudio Torinu čak 25.000.000 za Ivana Ilića. Ako srpski reprezentativac pristane na transfer, plata bi mu bila čak tri miliona evra po sezoni.

Prema pisanju istog lista, gazda kluba iz Serije A je navodno oberučke prihvatio ponudu iz Rusije, pa je sada na mladom vezisti da privhati selidbu u Sankt Peterburg, gde ga čeka još jedan bivši igrač Crvene zvezde, Strahinja Eraković.

Pročitajte još

Kako otkriva „Tutosport“, transfer i dalje nije blizu gotovog, jer bi za Ilića prelazak iz Kalča u rusko prvenstvo definitivno bio korak unazad u karijeri. Jedan od glavnih razloga je to što ruski klubovi ne mogu da nastupaju u evropskim takmičenjima.

Bitno je i da sve zavisi od samog Ivana Ilića, odnosno njegove percepcije daljeg razvoja. Jasno je da je ponuda Zenita više nego primamljiva sa platom od tri miliona po sezoni, ali…

U ovom periodu karijere ne bi bilo loše da 23-godišnjem srpskom reprezentativcu ipak nešto drugo bude glavni prioritet, jer će svakako biti plaćen ako ostane i u ligama petice.

U Torinu je još jedan srpski reprezentativac, golman Vanja Milinković-Savić, ali čelnici kluba za sada nemaju nameru da ga se odreknu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare