Igor Duljaj Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Problemi u redovima vicešampiona Srbije.

Fudbalski klub Partizan će u subotu, 1. aprila od 20 časova gostovati ekipi Vojvodine u 28. kolu Superlige Srbije.

Trener crno-belih Igor Duljaj očekuje težak meč, ali i da samo povoljni rezultati mogu da izvuku iz teške situacije.

PROČITAJTE JOŠ

„Vojvodina ima energičnog trenera, organizovana su ekipa i dosta su agresivni. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, koji u svakom trenutku mogu da reše utakmicu. Igraju visok presing i dosta su agresivni, imaće veliku podršku domaćih navijača. Bez obzira što imaju dobre pojedince moramo da mislimo kako će mi da izgledamo na toj utakmici“, rekao je Duljaj.

Kao velika misterija postavlja se krilo crno-belih, za koga Duljaj ne zna da li se vratio u Beograd nakon reprezentativne pauze.

„Svi koji igraju protiv Partizana imaju veći motiv, što je i normalno. Svi igrači koji su imali reprezentativne obaveze su se vratili, osim Fusenija Dijabatea. On se još nije vratio, ako me pitate gde je, zasad nemam nikakvu informaciju.“

Duljaj je rekao da će kasnije odlučiti ko će putovati u Novi Sad i ko će konkurisati za mesto u startnoj postavi.

„Pretpostavljam da postoji neki pritisak kod naših igrača, možda ćemo im biti lakše što igraju u Novom Sadu. Uvek kada igramo na našem stadionu bez obzira na broj navijača. Gde god igraju fudbaleri moraju da se osećaju konforno i ne sme da bude straha. Svaka naredna utakmica je za nas najvažnija, a to je u ovom trenutku duel sa Vojvodinom u Novom Sadu. U ovom trenutku za nas će svaka utakmica da bude finale“, istakao je Duljaj.

BONUS VIDEO Tadić, Grujić, Vlahović i Milinković-Savić posle pobede u Podgorici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar