Foto: Printscreen Instagram / Carolina Stramare

Nekadašnja italijanska misica Karolina Stramare veruje u Dušana Vlahovića i traži od navijača Juventusa da i oni treba da je slede.

Stramare je prepoznatljiva u Italiji i po nadimku i sličnosti sa američkom glumicom Megan Foks, ali i po tome što su je mediji svojevremeno dovodili u ljubavnu vezu sa Vlahovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Dušan je prošlog januara prešao iz Fjorentine u Juventus za 81,6 miliona evra i od tada stvari ne idu kako bi želeo.

„Imao je velike uspehe u Firenci, a kad je stigao u Juventus, počeo je da živi novu, drugačiju stvarnost, koju verovatno nije ni očekivao. Preko noći se našao u Torinu. Život mu se okrenuo naglavačke. Videla sam promenu za nekoliko dana. Odveli su ga iz Firence i došao je u Torino kod navijača Juventusa. Fjorentina je pokušavala da ga ‘sahrani’ zbog toga“, rekla je Stramare za Tutosport.

Juventus je trenutno na sedmom mestu Serije A, ali bi bio na deobi drugog mesta da zbog malverzacija njegove prethodne uprave nije uskraćen za 15 bodova.

„Uvek želi da pruži više jer je Srbin, čvrst je u tome. Mnogo mu je stalo do Juventusa. Uvek sam mu zavidela na više načina. Zavidim na njegovoj koncentraciji, njegovoj želji da postigne svoj cilj na poslu. Veoma je zahvalan na onome što je postigao. Juventus želi da to iskoristi“, smatra Stramare.

Inače, Karolina je pre četiri godine bila misica u Italiji, a radila je i kao prezenterka u italijanskoj Seriji B.

BONUS VIDEO: VAR poništio spektakularan gol Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar