Foto: Starsport / Pedja Milosavljevic

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić dao je dva gola na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli.

Pešić je pogađao mrežu protivnika u 20. i 46. minutu, a Zvezda je sa 2:1 u svoju korist završila meč 25. kola Superlige.

PROČITAJTE JOŠ:

„Znali smo da nas očekuje teška utakmica protiv sjajne ekipe. TSC igra lep i otvoren fudbal, što nama odgovara, bore se za drugo ili treće mesto… Posle derbija je svaka utakmica teška, ali pokazali smo da smo prava i karakterna ekipa. Bilo je oscilacija, ali i to se dešava kada imate veliku prednost, međutim, potrudićemo se da se to ne ponavlja“, rekao je Pešić za klupski sajt.

Pešićev prvi gol je bio malo remek delo jer je krenuo malo posle sredine, driblingom je izbacio Aranđela Stojkovića, izdržao duel sa Milanom Radinom i onda ćušnuo loptu pored Veljka Ilića.

„Pričali smo baš Borjan i ja, lepo je ispucao loptu, pa je Bukari asistirao. Veoma lepa akcija“, rekao je Pešić.

Okrenuo se već i narednom meču koji crveno-beli igraju protiv Novog Pazara, na kom će navijači imati priliku da proslave 78. rođendan Zvezde.

„Svi znamo šta je Zvezda i voleo bih da navijači dođu u što većem broju. Mislim da je to naša Zvezda zaslužila, a mi igramo i bolje i lepše kad su tu naši navijači“, kazao je Pešić.

Zvezda posle 25 kola ima 69 bodova, a TSC 49 bodova, a Pešić je ove sezone dao 13 golova i šest asistencija.

BONUS VIDEO: PAOK ubedljiv, Živković podsetio kakav je majstor

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar