Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Vels je napravio iznenađenje protiv Hrvatske.

Fudbalski reprezentativac Velsa Hari Vilson izjavio je da veruje u plasman svog tima na Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2024. godine u Nemačkoj, prenose britanski mediji.

Pročitajte još

Vels je sinoć u Kardifu pobedio Hrvatsku 2:1 u meču grupe D kvalifikacija za EP 2024. Turska je prva na tabeli grupe D sa 16 bodova i već je obezbedila plasman u Nemačku, dok Vels i Hrvatska imaju po 10.

„Ovo je bila velika noć za mene lično, predstavljati svoju zemlju 50 puta je nešto o čemu nisam mogao ni da sanjam. Međutim, nije se radilo o meni, već o kompletnom timu. Svi smo zajedno kao jedan i verujemo u kvalitet koji imamo kao grupa“, rekao je Vilson, koji je postigao oba gola za Vels na meču sa Hrvatskom.

On je pružio podršku selektoru Velsa Robertu Pejdžu.

„Svi smo 100 odsto uz selektora. Znamo da je bilo mnogo galame okolo i nekih komentara koji nam nisu bili od pomoći u pripremi utakmice. Od tih ljudi iskreno nismo očekivali da će tako nešto komentarisati“, dodao je Vilson.

Vels će do kraja kvalifikacija gostovati Jermeniji, a potom će na svom terenu dočekati Tursku. Ova ekipa će igrati na završnom turniru u Nemačkoj ako pobedi na oba meča.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar