Miralem Pjanić
Miralem Pjanić; Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Miralem Pjanić oglasio se na Instagramu nedugo nakon što je objavljen da Ronald Kuman više nije trener Barselone. Objavio je "stori" na kom je bila samo jedna rečenica.

PROČITAJTE JOŠ

Pjanić je kratko napisao.

„Treba znati kad pustiti g**** da odu“, piše zlatnim slovima na bordo pozadini, a nema nikakve dileme da je poruku upućena holandskom strategu. Ipak, vezista je ubrzo shvatio šta je uradio, pa je odlučio da obriše ovu objavu.

Ipak, internet ne dozvoljava da ništa bude zaboravljeno.

Sa njim je već neko vreme Pjanić u jako lošim odnosima, o čemu najbolje svedoči jednogodišnja pozajmica u Bešiktaš. Pre toga je pojačanje Barselone od 60 miliona evra godinama sa mnogo uspeha igrao u dresu Juventusa.

„Nisam mogao da se naviknem na situaciju koju sam imao prošle sezone. Nisam to želeo. Ja sam igrač. Volim da igram fudbal i to me čini srećnim. Uvek sam želeo da igram za Barselonu, ali nisam očekivao da će situacija postati toliko komplikovana“, opisao je Pjanić svoje stanje nakon što je stigao u Tursku.

Istakao je da Kuman nije želeo ni da razgovara sa njim, što mu je ubijalo samopouzdanje.

„Došlo je do tačke kada sam počeo da igram manje i tada su stvari postale komplikovane. A kada bih igrao, bilo je teško fizički i mentalno jer to je ubijalo moje samopouzdanje, nisam imao komunikaciju s Kumanom. To je bilo čudno jer trener je onaj koji govori ko igra, a ko ne igra, ali postoje različiti načini kako da to uradi. Ja sam igrač koji može da prihvati sve, ali uvek volim da se stvari kažu licem u lice. Ispalo je kao da se ništa nije dogodilo i kao da je meni 15 godina“, rekao je vezista reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Miralem Pjanić stori
Miralem Pjanić stori; Foto: Screenshot Instagram miralem_pjanic

BONUS VIDEO Lionel Mesi na muralu u rodnom Rosariju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar