Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Feđa Dudić, trener Radničkog iz Kragujevca nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo posle poraza svog tima u prvom kolu Superlige.

Radnički je izgubio od pančevačkog Železničara sa 3:2 što je Pančevce smestilo na prvo mesto Superlige bar nakratko.

PROČITAJTE JOŠ:

Dudića je naljutilo to što se Marko Savić, trener Železničara nije pojavio na konferenciji posle utakmice, tokom koje su se u jednom trenutku njih dvojica raspravljala.

Ta situacija je prošla, utakmica se nastavila i završila, a Savić se nije pojavio na konferenciji.

„Ne znam zbog čega gostujući trener neće da dođe. Da li možda smrdim, pa mu smetam“, ironično je prokomentarisao Dudić.

Potom je čestitao protivniku na pobedi, mada ne smatra da je bila zaslužena, dok je na konferenciji Železničara bio Savićev pomoćnik Nikola Puača.

„Treba pričati onako kako jeste. Pre svega, čestitam Pančevu na pobedi. Ne mogu reći zasluženoj, ali su pobedili, ja im čestitam. Sami smo sebe pobedili na način na koji smo igrali i kako smo primali golove. Treba priznati poraz, nije ni prvi ni poslednji, idemo dalje. Ni kad smo pobeđivali, nismo se bahatili. Ali, rekao sam da ako ćemo ovako već od prvog kola da radimo opstrukciju igre, da svaki prekid ležimo, kako da igramo Evropu, kako da igramo u visokom intenzitetu? Da ne misli neko ponovo da ja tražim neki alibi, sami smo krivi, nikad nisam bio trener koji traži alibi, ali ako želimo poboljšanje lige… Evo, štopujte vreme, pa ćete videti koliko se igralo od 90 minuta“, ocenio je Dudić.

Dodaje da ne želi da traži alibi za slab start sezone, krivicu nalazi u sopstvenom timu, ali je onda ponovio i problem sa nadoknadom vremena.

„Evo, štopujte vreme, pa ćete videti koliko se igralo od 90 minuta“, rekao je Dudić.

BONUS VIDEO: VAR presudio da je Olimpija postigla regularan gol

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar