Erling Braut Holan Kukurelja
Foto: Screenshot X Fabrizio Romano

Mančester siti je novu sezonu Premijer lige otvorio pobedom protiv Čelsija sa 2:0, a taj meč je obeležio lični okršaj Erlinga Brauta Holana i Marka Kukurelje koji ga je prozivao tokom leta.

„Građani“ su na „Stamford bridžu“ započeli odbranu titule pobedom, a bila je to prilika i da se neke stvari lično razreše.

PROČITAJTE JOŠ

Holan je postigao gol za 1:0 na asistenciju Bernarda Silve, a onda je presudio Mateo Kovačiću 84. minutu svom bivišem timu.

Kukurelja je sa Špancima osvojio Evropsko prvenstvo u fudbalu, a nakon toga je njegova pesma na proslavi postala hit. U toj pesmi se između ostalog govori da čak ni Holan ne može ništa Kukurelji. To u nedelju nije bio slučaj.

Holan je sve shvatio lično, a ako se to nije videlo po golu – videlo se po potezu u 80. minutu.

Dugo niko nije bio hladniji prema rivalu koji se koprca u bolovima. Kukurelja je mahao Holanu da mu pomogne, a on je samo prošao pored njega.

Na tom se norveški napadač nije zaustavio.

„Kukurelja je smešan čovek. Prošle sezone mi je tražio dres, a onda ovog leta peva pesmu o meni“, poručio je Holan koji mu to nije zaboravio.

Kukurelja (koji se tokom leta privremeno i ofarbao u crveno) je prvi meč u sezoni završio povređen, a navijači su mu skandirali „Holan, Holan“.

Pesma Kukurelje o Holanu:

Ku-ku Kukurelja (Cu-cu, Cucurella)

on jede paelju (Se come una paella)

Ku-ku Kukurelja (Cu-cu, Cucurella)

on je pijan od Estrelje (Se bebe una Estrella)

Holand je preplašen (Haaland tiembla)

jer Kukurelja dolazi (que viene Cucurella)

BONUS VIDEO Gol Bešiktaša za 2:1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar