Foto: EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Neverovatna priča, baš onakve na kakve smo navikli pred svako veliko takmičenje. Džošua Zirkze je nakon drame ipak pronašao svoje mesto u reprezentaciji.

Foto: Promo

Oseti pobedu.

Ronald Kuman je bio prisiljen da u poslednji čas pravi izmene na spisku. Tako je zvao one koji su već bili na godišnjem odmoru. Umesto Frenkija de Jonga je pozvao Jana Matsena, a u međuvremenu se povredio i Brajan Brobi.

PROČITAJTE JOŠ

Tako je četiri dana pre prve utakmice Holandije na Evropskom prvenstvu (nedelja u 18.00 protiv Poljske) odlučio da okrene poznati broj telefona.

Mladi napadač Bolonje je trebalo da se nađe i na prvom spisku (to su barem očekivali holandski mediji) nakon što je postigao 12 golova uz sedam asistencija prethodne sezone, te odveo ekipu u Ligu šampiona i došao na korak do prelaska u Milan.

Odlučio je da se opusti i da deo leta provede u Diznilendu. Onda ga je agent Kia Jurabčijan pozvao. Mislio je da će opet razgovarati o transferu. Umesto toga ga je šokirao.

Hitno je morao da se javi Kumanu i da krene put Nemačke. Biće u timu za mečeve sa Poljskom, Austrijom i Francuskom, a vrlo lako bi mogao da debituje baš na najvećoj sceni.

Pogledajte i fotografiju koju je objavio.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

BONUS VIDEO Navijači gađali bakljom policajce dok su odvodili dečaka na treningu Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar