Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, pre početka Evropskog prvenstva je označen kao najslabija karika "orlova", a i sada se nastavlja sa njegovom kritikom.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

„Orlovi“ su zadržali nadu da bi mogli u nokaut fazu nakon što je Luka Jović pogodio glavom u 95. minutu meča sa Slovenijom za 1:1.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, daleko su „orlovi“ i dalje od one igre kojom je pre tri godine srušen Portugal, sada to deluje kao davna prošlost.

Amar Osim, trofejni stručnjak iz Bosne i Hercegovine i sin legendarnog Ivice, odlučio je da javno kritikuje Stojkovića.

„Mnogo manjkavosti u igri, organizaciji, u disciplini… Odavde je to prelako pričati, ali mnogo je nelogičnosti. Mnogo je kvaliteta, talenta i želje, borili su se do kraja, verovali da se mogu vratiti i vratili su se, ali mnogo dezorganizacije“, rekao je Osim prilikom gostovanja na BHT1.

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Istakao je da postoji mnogo nereda u igri Srbije i očekuje da ona bude još drastičnije kažnjena.

Podvukao je da je Lazar Samardžić dobio priliku tek pri kraju drugog meča šampionata, a odmah je napravio razliku u odnosu na Dušana Tadića.

„Mali Samardžić ti nije nikakva opcija, a igra u Udinezeu… Mlađi je od ovih glavnih i igra u boljoj ligi nego što je turska ili saudijska. Na kraju je nešto i uradio. Ima levu nogu dobru skoro kao i Tadić, a ovi im moraju igrati jer su kao zvezde iako nisu kompatibilni. Tanko.“

Iznenađen je još jednom odlukom. Fudbaler koji čuva levu aut liniju je dešnjak, a onaj ko čuva desnu je levonog. To je prvi put video u životu.

„Tek mi je to novost. Nikad u životu nisam video da neko na 3-5-2 igra s dva beka s kontra nogama, a imaš dva špica kojima je najveći kvalitet igra u šesnaestercu na lopte sa strane“, istakao je bivši trener Željezničara i Veleža.

Na udaru se našao i Sergej Milinković Savić koji je dozvolio da ga Karničnik pretrči i da lagano pogodi za 1:0.

„U istoj akciji imaš Karničnika koji igra za 50.000 evra godišnje i Sergej Milinković-Savića, za kojeg ne smem ni pomisliti koliko ima. I desi se šta se desi. Karničnik ode do kraja, a ovaj misli ‘ko je ovaj, što bih ja njega čuvao…'“, čudio se Osim.

Srbija i dalje ima šansu za prolazak dalje, ali sada je za to neophodno da savlada Dansku.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO Strahinja Pavlović posle Slovenije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare