Foto: ADRIAN DENNIS / AFP / Profimedia

Deni Drinkvoter je čovek koji je makar godinu dana uspeo da živi život iz snova. Tada je delovalo da bi mogao da skine zvezde jer se i sam vinuo do neslućenih visina. Ipak, pad je bio brz.

Ostaće upisan kao član čuvene generacije Lestera koja je u sezoni 2015/2016 napravila jedno od najvećih fudbalskih čuda 21. veka jer je uspela da osvoji Premijer ligu. Na kraju sa čak 10 bodova prednosti ispred Arsenala.

PROČITAJTE JOŠ

„Lisice“ su samo dve godine ranije izborile ulazak u englesku elitu, ali se ta generacija vrlo, vrlo brzo raspala. Drinkvoter je uspeo da dođe i do engleske reprezentacije, a fudbalski put ga je u transferu od 37,9 miliona evra doveo i do Čelsija.

Sada kada na sve to pogleda, kao da je u pitanju neki drugi čovek. Drinkvoter danas radi na gradilištu. U Čelsiju nikada nije uspeo da se izbori za mesto u timu, usporavale su ga povrede, mučile su ga pozajmice, a onda mu je 2022. godine bilo dosta svega. Otišao je u penziju.

Teška fudbalska situacija je uticala i na njegov privatni život jer je odjednom počeo mnogo, mnogo često da odlazi u noćne klubove.

Foto: Instagram Screenshot Danny Drinkwater

Posle jednog izlaska je završio i u zatvoru. Učestvovao je u saobraćajnoj nesreći posle čega je uhapšen i vozačka dozvola mu je oduzeta na čak 20 meseci.

Dve godine po završetku karijere odlučio je iznenada da se oglasi i sve prenerazio. Objavio je fotografiju sa gradilišta. To je izazvalo lavinu negativnih komentara i ismevanja kao da je u pitanju neki nečastan potez. Naprotiv. Suprotstavio se tome i sam Drinkvoter koji je istakao da je to njegov izbor i da mu se sviđa to što radi.

Ipak, mnogi su nastavili sa provokacijama i pričom da je dotakao dno…

Foto: Instagram Screenshot Danny Drinkwater

BONUS VIDEO Ronaldo pogubio živce

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar