Viktorija i Dejvid Bekam
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada je jednog dana rešila da otkrije istinu napravila je pakao u braku koji je do tada u Engleskoj javnosti bio poznat kao idealan.

Pre gotovo 20 godina danima su naslovne strane bile ispunjene slikama Dejvida i Viktorije Bekam, te Rebeke Los.

PROČITAJTE JOŠ

Taj preljubnički trougao je bio duže na naslovnim stranama nego svetske krize, što je do tada bilo nezabeleženo u Velikoj Britaniji. Kraljevski par je sada postao u centru pažnje.

Rebeka je radila kao Dejvidov asistenti prevodilac u Real Madridu, a tada je poručila da je bio „neverovatan ljubavnik“ i da su aferu započeli tokom zajedničkog noćnog izlaska u glavnom gradu Španije. U tim trenucima je Viktorija i dalje bila u Engleskoj sa decom jer kako je otkrila nije još bila izabrala školu za decu.

Viktorija i Dejvid Bekam Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, o ovo aferi se neočekivano malo zna sa obzirom kakvu je pažnju izazvala.

Rebeka je tada pronašla način da postane planetarno poznata.

„Mislim da je hemija između Davida i mene bila tako jaka… ljudi su bili svesni i nisu bili baš srećni“, rekla je tada Rebeka.

Bekam je u tom periodu sve negirao, a čak ni u dokumentarcu nije ova tema dovoljno obrađena.

„Tokom poslednjih nekoliko meseci navikao sam da čitam sve smešnije priče o svom privatnom životu. Jednostavna istina je da sam veoma srećan u braku. Imam divnu ženu i dvoje veoma posebne dece. Ne postoji ništa što treća strana može da uradi da promeni ove činjenice.“

Rebeka Los je ubrzo postala zvezda rijaliti programa, ali je onda došlo do promene. Odlučila je da se uda za norveškog doktora, gde sada i živi i sa njim ima dvoje dece. Kako sama ističe danas radi kao instruktor joge.

BONUS VIDEO Glupost Morate i poništeni gol za vođstvo Španaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar