Dani Alveš
Foto: EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Teški dani

Najtrofejniji fudbaler u istoriji Dani Alveš ostaće u pritvoru do početka suđenja za silovanje.

Brazilac je od početka ove godine iza rešetaka, jer je optužen za silovanje, a najnovija odluka Suda je da odbije žalbu njegovih pravnih zastupnika.

PROČITAJTE JOŠ:

Alveš je tražio da čeka suđenje sa slobode, pitanje je i kakvi dokazi postoje protiv njega, ali je Sud svoju najnoviju odluku obrazložio sumnjom da bi osumnjičeni mogao da utiče na oštećenu stranu.

Jedna 23-godišnja devojka optužila je Brazilca za nasilan seksualni odnos u jednom noćnom klubu u Barseloni i to poslednjeg dana 2022. godine.

Alvešovu poziciju komplikuju i izjave koje je davao policiji, jer je najpre negirao optužbe, ali je nakon toga promenio iskaz. Poslednje što je rekao jeste da je imao seksualni odnos sa pomenutom devojkom, ali da je ona pristala na to.

U međuvremenu, Alveša je napustila i supruga, a prema nekim pričama ga čak i porodica i prijatelji retko kada posećuju. Jedina osoba koja nije okrenula leđa slavnom igraču je njegov prijatelj Bruno Brasil.

Tokom karijere Brazilac je igrao za Baiju, Sevilju, Juventus, Pari sen Žermen i Sao Paolo. Sa Barselonom je podigao ukupno 23 pehara, a najtrofejniji je fudbaler u istoriji fudbala sa 43 trofeja. Za reprezentaciju Brazila do sada je odigrao 126 utakmice i postigao osam golova.

BONUS VIDEO Leo Mesi – od trnja do zvezda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar