Milan Borjan Foto: Canadian Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Slovana iz Bratislave pobedili su Ružomberok sa 5:1 u poslednjem kolu prvenstva Slovačke, te tako još jednom potvrdili da su najbolji.

Šesti put u nizu, a ukupno 14, Slovan je najbolji u Slovačkoj i to je moralo da se proslavi pred 9.000 navijača.

Slovan je na čelu sa Milanom Borjanom, bivšim golmanom Crvene zvezde, ove sezone imao 73 boda, dok je druga bila Dunajska Streda sa 58.

PROČITAJTE JOŠ:

Borjan se posle godinu dana oprostio od Slovana, istekla mu je pozajmica iz Crvene zvezde i sledi mu povratak u Beograd.

„Borjan neće nastaviti u našem dresu. Zaslužuje posebnu zahvalnost za stav i nastupe tokom cele sezone kada nam je bio podrška i pobrao simpatije navijača. Nećemo zaboraviti kako nas je držao u ključnom dvomeču sa Sviftom iz Luksemburga. Želimo mu sve najbolje u karijeri i hvala mu na svemu što je uradio za Slovan“, rekao je presednik kluba Ivan Kmotrik.

Doživeo je Borjan i da su mu navijači skandirali, a pre meča poslednjeg kola dobio je uramljeni dres i primio je nagradu za najboljeg golaman slovačke lige.

Ostaje da se vidi koji će biti novi Borjanov klub, pošto je izvesno da neće igrati za Crvenu zvezdu, bar ne kao prvi golman.

Slovan će naredne sezone igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar