Boaći
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ričmond Boaći, napadač Crvene zvezde, otkrio je neobičnu priču u emisiji "Indirekt" koja se emituje na Zvezdinoj televiziji.

Reprezentativac Gane nema nameru da napusti „Marakanu“, a tokom karijere je doživeo uvrede na rasnoj osnovi zbog čega se potukao sa sigračem.

PROČITAJTE JOŠ

„Potukao sam se na treningu sa jednim momkom iz Bosne, Dejanom Lazarevićem. Rekao mi je što mi se nije svidelo. Poručio sam mu ‘nemoj da me zoveš crnac’, ako me tako zoveš imaćeš problem sa mnom. Nisam znao da se samo šalio, kad sam čuo da me je nazvao ‘ludi crnac’. U mojoj glavi je to zvučalo kao uvreda, ali nije bilo tako i rešili smo sve“, rekao je Boaći za „Indirekt“ novinarki Zvezdine televizije Tatjani Šajković.

Interesantnom, pamalo i preambiciozno, tek Boaći je poručio da želi da uđe u istoriju slavnog kluba iz Ljutice Bogdana po broju postignutih golova.

„Za mene je sjajan osećaj što sam se upisao u istoriju ovako velikog kluba. Povratak iz Kine doneo mi je mnogo povreda, život je sačinjen od uspona i padova. Kad završim karijeru, hoću da piše da sam dao 200 golova u Zvezdi i da sam bio neverovatan“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar