Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Kaže da nije sve u novcu.

Ovog fudbalskog leta je došlo do eksplozije transfera u Saufijsku Arabiju. Arapi ne žale novac da privuku što više zvučnih fudbalera, ali dovode i igrače koji ne propadaju svetskoj klasi, a mogu da doprinesu kvalitetu njihove lige.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od onih koji je imao ponudu na stolu bio je i bivši štoper zvezde Radovan Pankov.

Pankov je ipak odaabrao varšavsku Legiju pošto mu je istekao ugovor. Pankov je imao bogate ponude iz Japana i Saudijske Arabije, ali nije želeo da ide na istok. Ponekad nisu u pitanju samo finansije.

„Imao sam dobre uslove u Crvenoj zvezdi. Još sam mlad, želim da se dokažem. Provešću dve do tri godine u Legiji i idem u Petice ligu. U formi sam, mogu da igram do 35. ili 36. godine. dovoljno vremena da se krene na istok. Veoma je bitno pitanje porodice sa kojom je nemoguće zajedno otići u Saudijsku Arabiju. Znaš kako je kad ne živiš u velikom gradu, deca i žene moraju da budu kao nindže. Ne sviđa mi se to“, rekao je za Legia.net

Pankov je u karijeri igrao za Vojvodinu, ruski Ural, kiparski AEK Larnaku, Radnički iz Niša, Čukarički i Crvenu zvezdu. Prema Transfermarktu, on vredi 1,2 miliona evra.

BONUS VIDEO Istrage odlažu start fudbalske lige: Koliko sve mogu da nas koštaju mameštanja u fudbalu i košarci? 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar