Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je njegovoj ekipi svaka utakmica u prvenstvu važna i da će protiv Kolubare biti izmena.

PROČITAJTE JOŠ:

„Utakmica protiv Kolubare je vrlo važna za nas, da ostanemo konkurenti za prvu poziciju… Napravićemo promene, osvežiti ekipu, dati šansu igračima koje stalno rotiramo“, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan u nedelju od 21.00 gostuje Kolubari, u utakmici šestog kola Superlige. Crno-beli, posle četiri odigrane utakmice, imaju 12 bodova, dok je Kolubara na pet odigranih mečeva sakupila sedam bodova.

„Nama je svaka utakmica posebna, svaka znači borbu za prvo mesto. Nemamo mesta kalkulacijama, tako da će igrati najbolji tim u ovom trenutku. Sutra pre podneva ćemo doneti odluku ko će igrati“, rekao je Stanojević.

On je rekao da će među stativama ponovo biti Nemanja Stevanović i naveo da se Nemanja Jović oporavio i da će biti u konkurenciji za nedeljnu utakmicu.

Govoreći o Saši Zdjelaru i Danilu Pantiću, Stanojević je naveo da će se narednih dana znati da li će Zdjelar biti spreman za Santa Klaru u četvrtak, dok će Pantić „teško“ biti spreman. Po rečima Stanojevića, Kolubara je borbena i agresivna ekipa.

„Dinamična, fizički dosta snažna, igraju na nosioca lopte pritisak, imaju brzih igrača po bokovima… imaju dosta iskustva, iskusnog trenera koji se bavi detaljima. Mi uvek respektujemo svakog protivnika i spremamo se za svaku utakmicu. I ovu spremno dočekujemo“, rekao je Stanojević.

Osvrnuo se i na poraz u gostima od portuglaske Santa Klare sa 2:1, u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija. Revanš je na programu narednog četvrtka u Humskoj.

„Igramo pred svojim navijačima, naravno da sam optimista. Verujem u svoje igrače, verujem da na našem stadionu možemo da se izdignemo iznad svega, ne vidim razlog da ne budem optimista“, rekao je Stanojević.

„Biće teško. Igramo protiv ekipe iz Portugala, iz jake lige. Ne moraju da budu veliki klubovi da bi bile sjajne ekipe, ali verujem da možemo uz naše navijače svakog da pobedimo. Pozitivno razmišljam i verujem u nas“, dodao je on.

BONUS VIDEO: Stanojević pred meč sa Santa Klarom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar