Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević kaže da je Crvena zvezda zasluženo slavila u 166. večitom derbiju.

Meč je odigran u nedelju od 18 sati na stadionu „Rajko Mitić“ i crveno-beli su pobedili sa 2:0, golovima Ohija Omižuanfa i Aleksandra Kataija iz 30. i 43. minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

„Tako je, baš smo loše igrali i ušli i sve. Totalno nemoćni smo bili, verovatno je i moj loš odabir ekipe. Nisam stavio svežije igrače i to je to. Žao mi je zbog navijača, izvanredna atmosfera, Zvezda je zasluženo pobedila. Možda nije bio lep derbi za oko, kao i svaki. Prvo poluvreme je velika nula za nas, ali to je tako, čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi“, rekao je Stanojević za Arenu sport.

Crno-beli su u drugom poluvremenu bili malo bolji, Zvezda je čuvala rezultat i uspela je u nameri da svede razliku u prvenstvu sa pet na dva boda.

„Bili smo bolji, napadali smo, bilo je nekoliko situacija ali nismo imali prave šanse. Bili smo bolji i odlučniji, ali krenuli smo iz velikog minusa i to je odlučilo“, kaže Stanojević.

Ne misli da ovakav epilog komplikuje borbu za titulu prvaka Srbije, mada Zvezda sada 63 boda, a Partizan 65.

„Ne komplikuje nam borbu, nije prijatno što gubite derbi, ali bodovno je sve slično. Pet ili dva boda je slično, osam bodova je već velika razlika. Nije prijatno zbog navijača što smo izgubili, ali bodovno smo tu“, istakao je Stanojević.

BONUS VIDEO: Bakljada „delija“ na početku drugog poluvremena sa Partizanom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar