Foto: EPA-EFE/Panagiotis Moschandreou

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman bio je izuzetno srećan i zadovoljan nakon pobede nad Makabijem iz Tel Aviva u petoj utakmici četvrtfinala Evrolige.

PAO je sa 3-2 u ukupnom rezultatu prošao na Fajnal-for, prvi put nakon 2012. godine.

Na domaćem terenu u Grčkoj, PAO je pobedio Makabi sa 81:71, a trener Ataman je posle meča davao izjavu pored Dore Panteli, poznate atraltivne novinarke i voditeljke.

„Prvo, čestitke Makabiju, veliko poštovanje za njih. Igrali su veoma čvrsto, ali mi smo uspeli da pobedimo u ovoj neverovatnoj atmosferi“, rekao je Ataman.

Tu se nije zaustavio.

“Imali smo sjajnu sezonu, sve vreme smo igrali dobro, ligaški deo završili na drugom mestu. Izgubili smo prvi meč četvrtfinala, ali nikada nismo gubili samopouzdanje. Uvek smo verovali u sebe, u naše igrače”.

PAO ne želi na ovome da se zaustavi.

“Želim ovu pesnicu da pokažem svim našim navijačima, svim Turcima koji me podržavaju i celoj Evropi. Ovo je za Fajnal-for. Mi smo kandidati za titulu”, naglasio je odlično raspoloženi Ataman.

Inače, Ataman je posle izgubljenog prvog meča u seriji obećao da će tim odvesti na Fajnal-for, odnosno da će dati otkaz ako to ne uradi.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar