Partizan - izgrađen tim ili čekanje pojačanja?

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

U novoj epizodi podkasta su Miroslav Berić i Duško Savanović govorili o sastavu Partizana i da li ima potrebe za novim pojačanjem.

PROČITAJTE JOŠ

Berić je istakao najveći problem Partizana ove sezone i šta će morati da bude urađeno protiv Bajerna od 20.45 u osmom kolu Evrolige.

Ipak, najpre se osvrnuo na to da li ima potrebe za novim potpisom.

„Mislim da je dobar pogodak sa Brazilcem Kaboklo, ja ga ne poznajem previše, da sam ga sad pratio i da znam njegove… Na Svetskom prvenstvu je izgledao jako dobro, ali videćemo sada kakav će biti. U Ulmu je sa Santosom osvojio titulu pored Albe i Bajerna, mislim da bi svako novo dovođenje samo stvorilo… Po meni u ovom trenutku, na ovu količinu igrača, ovaj sastav je popunjen na pozicijama. Dešavaju se tu povrede, u svakom trenutku će se govoriti fali jedan igrač. U slučaju prenatrpavanja dolazi do nezadovoljstva igrača koji misle da su lideri. Mora svako da ima ulogu, ne možeš da dovedeš nekog na klupu i da ga staviš da ne igra pet utakmica. Moje mišljenje je da sa Brazilcem se ovaj sastav neće menjati“, rekao je između ostalog Berić.

Opširnije pogledajte u snimku na početku teksta i pogledajte šta je Savanović onda upitao legendarnog beka šutera.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom i Savanom – epizoda 4

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar