Bruno Kaboklo je pojačanje kakvo je bilo preko potrebno Partizanu

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Partizan je vezao tri pobede u Evroligi na svom terenu, poslednje dve tokom duplog programa nad Monakom (89:85 posle produžetka) i Armanijem (82:69), i trenutno je na učinku 7-6.

Uhvatili su crno-beli pravi zalet za nastavak sezone, a ogroman doprinos trijumfalnoj seriji dao je i novajlija Bruno Kaboklo. Brazilski centar pruža odlične partije u dresu ABA šampiona, pobedi protiv „manekena“ doprineo je sa 16 poena i pet skokova, dok je protiv Monaka zabeležio 13 poena i šest skokova. Ipak, mnogo toga statistika ne može da prikaže…

PROČITAJTE JOŠ

Miroslav Mića Berić je u novoj epizodi našeg podcasta „Pick and roll“ posebno pričao i o Kaboklu, a nismo mogli da se setimo još nekog igrača koji se tako brzo i dobro uklopio po dolasku u neku ekipu.

„On radi mnoge stvari koje se i ne vide na papiru, pogotovo u odbrani jedan na jedan prilikom preuzimanja bekova, u čemu je fantastičan. I tu je mnogo pomogao ekipi u završnicama i protiv Panatinaikosa i protiv Monaka, gde je čuvao najbolje njihove bekove. Kaboklo je sjajno pojačanje za Partizan, onako ispod radara, iako je uzeo titulu sa Jagom u Ulmu i bili su prvaci Nemačke“, objasnio je Mića Berić.

Šta je još rekao bivši reprezentativac i da li će Partizan sačuvati snažnog centra – čeka vas u videu na vrhu teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Pick and roll“ sa Mićom Berićem EP 8: Kevin rekorder i sjajni Partizan, ko su lideri i šta je rešenje za Zvezdu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar